InWear

Soaked in Luxury

In Front

Part Two

NÜ Denmark

NÖR

Stehmann

InWear

Het bekende Deense modemerk InWear dat in de jaren ’90 al furore maakte, maakt haar rentree. Bodewes Fashion in Almere, de nieuwe agent zal samen met eigenaar DK Company een nieuwe impuls geven aan dit ooit zo populaire women’s fashion brand.

Onveranderd is de ambitie om kleding te maken voor de 30-45-jarige moderne, zelfbewuste vrouw die houdt van een sexy, elegante en urban look. InWear brengt comfortabele, vrouwelijke en betaalbare collecties met oog voor pasvorm en details. De designs zijn van hoge kwaliteit en hebben een internationale stijl met een eigenzinnige twist.

Thomas Schrøder, salesdirector InWear: “InWear werd opgericht in 1969 door de toen 18 jaar oude Niels Martinsen. Al snel werd ons merk over de hele wereld verkocht. Nederland was een van de sterkste markten. Na een periode waarin het wat minder ging heeft DK company na de overname in juli 2014 grote strategische veranderingen doorgevoerd. Het laatste jaar laat weer positieve resultaten zien. We hebben dan ook geloof in de toekomst. InWear wordt op dit moment al in 18 landen verkocht. Onze focus ligt op uitbreiding in bestaande en nieuwe markten. En met de lange historie in Nederland, de sterke merkbekendheid en de keuze voor een goed ingevoerde Nederlandse agent denken wij onze oude positie weer snel te kunnen heroveren.”

InWear brengt 4 coördinated collecties per jaar met in totaal 10 levermomenten per jaar. Daarnaast zijn er ook nog flash en NOOS collecties. Retailers kunnen hierdoor hun risico spreiden en altijd inspelen op de vraag van dat moment.

 

www.inwear.com

Via de B2B kunt u makkelijk nabestellingen doen. Klik hier.